BMW digitaal onderhoudsboekje

BMW introduceerde het digitale onderhoudsboekje in 2010. Vanaf de 1-serie model F10 hebben BMW modellen in plaats van een papieren onderhoudsboekje een digitaal exemplaar. Zo'n digitaal onderhoudsboekje biedt legio voordelen. Zo wordt kilometerfraude een stuk lastiger. Immers het manipuleren van een digitaal onderhoudsboekje is veel complexer dan dat van een papieren variant. Verder kan een digitaal onderhoudsboekje ook niet verloren of kwijt raken. Je kunt er altijd bij met behulp van het chassisnummer (VIN) van de auto. 
Lees verder


bmw-kasio

Simpel starten met het BMW digitale onderhoudsboekje

Wat krijg je? Een duidelijke handleiding om snel een account aan te maken voor het registreren van onderhoud in het digitale onderhoudsboekje van BMW.

Met deze instructies creëert u supersnel een account waarmee uw autobedrijf toegang krijgt tot het digitaal onderhoudssysteem van BMW. Vanaf december 2010 heeft BMW het Digitaal Onderhoudsboekje geïntroduceerd.

  •  We geven je tevens het bestelnummer van de BMW Key Reader Plus.  Hiermee kun je het digitaal onderhoudsboekje via de autosleutel raadplegen 
  •  Hoe schrijf je de inhoud van het digitale onderhoudsboekje naar de auto? Ook dat lichten we toe in onze handleiding. 

Sta niet meer met een mond vol tanden als iemand je vertelt dat het onderhoudsboekje digitaal moet worden ingevuld. Blijf je klanten de beste service bieden en voorkom dat er een gat in de onderhoudshistorie ontstaat.

Simpel starten met het BMW digitale onderhoudsboekje
Uitleg BMW Key Reader Plus informatie voor jouw werkplaats en onderhoudshistorie in voertuig bijwerken
Laat aan je klanten zien dat jij je zaakjes op orde hebt en meegaat met de tijd
Blijf je klanten de beste service bieden en voorkom dat er een gat in de onderhoudshistorie ontstaat

Geen gebruikskosten


bmw-dsr