News

Onderhoudslabel bij occasion Posted on 18 May 13:59

Occasion onderhoudshistorie

Kopers van gebruikte auto's, occasions, zijn op zoek naar zekerheid. Een van de zekerheden die ze zoeken is een betrouwbare onderhoudshistorie. Maak gebruik van de mogelijkheden van de digitale onderhoudsboekjes. 

100procent

Officieel digitaal onderhoudsboekje

Met behulp van onze handleidingen heeft u snel toegang tot de officiële digitale onderhoudsboekjes van een groot aantal autofabrikanten. Pak deze kans en verkoop uw occasions gemakkelijker. 


Hyundai DSR toegevoegd Posted on 24 Dec 14:07

Hyundai DSR

We hebben de handleiding voor het invullen van het Hyundai Digitaal Onderhoudsboekje toegevoegd.


Digitale onderhoudsboekjes van Volkswagen groep Posted on 28 Aug 09:59

De Volkswagen groep heeft in kalenderweek 22 van 2013 het digitale onderhoudsboekje (DSR) voor modellen van Skoda en Audi geïntroduceerd. Seat en Volkswagen lijken weer even in de wachtkamer gezet te zijn. Dit betekent dat iedere auto die de specificatie modeljaar 2014 heeft een DSR zou moeten hebben. Toch komt het voor dat voor sommige auto's het digitaal onderhoudsboekje niet beschikbaar is. Hoe kan dat?

Bij aflevering dient de leverende dealer het DSR voor het nieuwe voertuig aan te maken in het ElsaPro systeem van Volkswagen groep. Helaas moeten we vast stellen dat niet iedere dealer hier even secuur mee omgaat. Hierdoor kan het dus voorkomen dat het DSR niet ingevuld kan worden.

Ook het feit dat Volkswagen groep de enige fabrikant is die de after-market laat betalen om het digitaal onderhoudsboekje te kunnen invullen is te gek voor woorden. Natuurlijk had dit al lang aangekaart moeten worden door branche-organisaties zoals bijvoorbeeld BOVAG. Tijd voor actie vanuit de Europese Commissie!


Ford digitaal onderhoudsboekje invullen Posted on 14 May 20:44

Hoe vul je het digitaal onderhoudsboekje van een Ford in?

Sinds kort is ook Ford overgestapt naar een digitaal onderhoudsboekje. Wij hebben de instructie voor registratie en invullen van het Ford DSR systeem aan onze website toegevoegd. Met behulp van onze handleiding kunt u razendsnel een gebruikersaccount aanmaken voor uw autobedrijf om registraties in het Ford digitale onderhoudsboekje te kunnen doen. Ook dit keer hebben we handleiding samengesteld die talloze screenshots bevat. 

 


Hoe vul je het digitaal onderhoudsboekje van een MINI in? Posted on 2 Mar 08:30

Na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt wordt het onderhoudsboekje altijd keurig netjes door automonteurs ingevuld. Echter steeds meer autofabrikanten zijn overgestapt op een digitaal onderhoudsboekje. Zo ook MINI. Op onze website kun je een duidelijke instruktie vinden voor het digitale onderhoudsboekje van MINI. Je registreert jouw autobedrijf snel zodat ook jouw techneuten de digitale onderhoudsboekjes kunnen bijwerken. Wel zo professioneel toch!

 


BMW digitaal onderhoudsboekje nu beschikbaar Posted on 9 Feb 19:14

De instructie voor registratie en invullen van het BMW digitale onderhoudsboekje is onlangs aan onze website toegevoegd. In deze instructie helpen we u stap voor stap op weg om snel en gemakkelijk het digitale onderhoudsboekje van BMW bij te werken. De instructie bevat talloze screenshots van het BMW ISPA Light portaal. BMW heeft het digitale onderhoudsboekje in gebruik sinds december 2010. 

 


Instructie Digitaal Onderhoudsboekje Volkswagen bijgewerkt Posted on 16 Jan 10:17

Wij hebben de instructie voor het registeren voor het Digitaal onnderhoudsboekje van Volkswagen bijgewerkt. Een ieder die de instructie reeds heeft aangeschaft heeft een nieuwe download link ontvangen.