News

BMW/MINI digitaal onderhoudsboekje gewijzigde invoerprocedure Posted on 4 Mar 14:56

Nieuwe procedure voor het bijwerken en raadplegen van digitale onderhoudsboekjes bij BMW en MINI. Lees hier verder


BMW onderhoudshistorie bijwerken in de auto Posted on 23 Aug 12:27

BMW onderhoudshistorie bijwerken in de auto

Nadat onderhoud is uitgevoerd aan een BMW dient het digitaal onderhoudsboekje bijgewerkt te worden. Waar en hoe u dat kunt doen leggen we uit in onze BMW DSR handleiding.

Vanaf de BMW 1er F20 (09/2011) is het mogelijk om de onderhoudshistorie in de auto te schrijven. De bestuurder van de auto kan dan via het infotainment systeem het uitgevoerde onderhoud raadplegen.

100% Onderhouden

Dat er veel aandacht is voor goed onderhouden auto's is logisch, immers een goed onderhouden auto is voor de occasion(ver)koper interessant. Neem bijvoorbeeld het weblabel 100% Onderhouden. Hier wordt de consument ingelicht over de digitale onderhoudsboekjes.

Kies nu voor professionaliteit en vul het digitale onderhoudsboekje van een BMW in en werk aansluitend de onderhoudshistorie in de auto op de juiste manier bij. Download onze BMW DSR handleiding vandaag nog.BMW digitaal onderhoudsboekje nu beschikbaar Posted on 9 Feb 19:14

De instructie voor registratie en invullen van het BMW digitale onderhoudsboekje is onlangs aan onze website toegevoegd. In deze instructie helpen we u stap voor stap op weg om snel en gemakkelijk het digitale onderhoudsboekje van BMW bij te werken. De instructie bevat talloze screenshots van het BMW ISPA Light portaal. BMW heeft het digitale onderhoudsboekje in gebruik sinds december 2010.